| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; Veza 3,5 godine, a u braku sam 6,5... Koliko si ti trenutno u vezi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5072 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 5,781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine kak znaš da sam u vezi? šala.... komplicirano je malo ali recimo da sam oko 3 mjeseca---no to sve traje od 2003.... duga priča.....no, najduža je bila 10,5 godina..... koliko ljudi znaš odavde a da si ih upoznao u živo?
__________________ Who's Your daddy ![]() |
| | |
| | #5075 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Zastupam talijanske željezare u Hrvatskoj i zemljama bivše Jugoslavije. Gdje živiš i koga imaš u VU?
__________________ Kako ide ona Španjolska: 'Ko se mača lača - lakukarača! |
| | |
| | #5076 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine živim na selu (seljak) između gorice i siska....u vukovaru mi je većina familije... mi smo se odlučili ostat ovdje.... koliko staža imaš?
| | |
| | #5078 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine projektiranje, smjer hidrotehnika...danas točno 8 godina staža inaće malo više.....koliko si zadovoljan svojim poslom?
| | |
| | #5079 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Zadovoljan sam jer sam u svojoj firmi šef, a oni iznad mene so oko 1000 km daleko, tako da nisam nikome na oku... Prilično zadovoljan.Da li misiliš da si profesionalno/poslovno mogao više u životu postići?
__________________ Kako ide ona Španjolska: 'Ko se mača lača - lakukarača! |
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:56.

inaće malo više.....
Prilično zadovoljan.