| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; Nemam Koliko imaš kreditnih kartica?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Nemam Koliko imaš kreditnih kartica?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,623
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine 3 komada Jel' vise volis plaćati cashom ili karticom?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Kešom ili Maestrom (to je isto kao keš jer se odmah skida s tekućeg računa) A ti?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Purger | Re: Boca istine Samo keš...ne volim plastiku ![]() imaš li ušteđevinu ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,623
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine Ne, još uvijek se guštam u užitcima koje lova pruža Jel' te ljuti kad naletis u neki maleni ducan i zajebavaju te kad plaćas Maestrom i ne daju ti popust za cash. Makar je to skoro identična stvar...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Ne...nimalo A tebi?
| | |
| | #58 (permalink) |
| Purger | Re: Boca istine ne jesi kad dilao drogu ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine Ne Koju si drogu sve probao?
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

BILA BOJA JE NAJLIPSA BOJA