| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Boca istine u Humor forumu; jesam jednu super osobu! koja je dobra stranica za ubit dosadu?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #963 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine http://www.croportal.net/forum/online-igrice/ robin: ove godine jesam al davno je to bilo ![]() voliš igrat igrice?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #966 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine kad su me pijanog iznosili iz jednog prepunog kluba na jarunu a ja sam rigao putem ![]() tvoja?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #968 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine što riganje? ne vjerujem ![]() opiši tu svoju bruku? ![]()
| | |
| | #969 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boca istine ![]() to je bolje u živo.. al ajd-probam. dođe meni na radno mjesto lik..u odjelu..lijep zgodan...ma milina jedna! pruži on meni ruku, predstavi se, tako i ja njemu. Evo ja došo......tralalala....ispriča on meni sve, dogovorimo mi biznis. Na odlasku on meni ponovo pruža ruku, ;drago mi je što ćemo surađivati, i tako ja njemu pružam ruku i ponovo mu kažem .....(svoje ime) ...kad sam ja to ispričala svojoj ekipi...a bolje da nisam...i dan danas mi to spominju! jesam se puno zbrukala? |
| | |
| | #970 (permalink) |
| Veteran | Re: Boca istine samo malo ![]() jel zapamtio tvoje ime? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: boca, istine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:46.

riganje? ne vjerujem