| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Croportal grupa na Fejsu u Humor forumu; Kakvo je ovo grupisanje? Ajmo raziđi se Jbg, gledao sam neku srpsku seriju sinoć i poneslo me... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| charolastra | Re: Croportal grupa na Fejsu Kakvo je ovo grupisanje? Ajmo raziđi se ![]() Jbg, gledao sam neku srpsku seriju sinoć i poneslo me ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Croportal grupa na Fejsu IRM, sam te ja dodala, ne sjećam se? Dodala sam dady, ako je to ona, ako nije, onda sam se malo osramotila. Neki Mario mi je poslao request, ko je taj? ![]() Oprostite, ljudi, ja vas ne mogu skužit ALI zovem se Marina i očekujem requestove, hihi |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Croportal grupa na Fejsu Meni će tribat jedno desetak dana da skontam šta je to taj fejsbuk, a kamoli da se udružim....al probaću.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, facebook, grupa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.