| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Croportal grupa na Fejsu u Humor forumu; A mene nitko nije dodao Niti pozvao u grupu ....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,555
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal grupa na Fejsu se bu napravila grupa na trosjedu.. iam koga na trosjedu??
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Croportal grupa na Fejsu Zakon!!!! Pravi vojaerluk......dajte brže upisujte i mene.... ![]() Al ozbiljno, jel triba se logirat i to, ako neko može u najkraćim crtama opisat kako to izvest, bilo bi super....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Croportal grupa na Fejsu Možeš stvavljat slike i pustit da ti drugi komentiraju, dopisivat se s ljudima javno i preko pp-a, učlanjivat se u grupe (poput Croportala ili Eduardo DaSilva) i tamo pisat... Meni je najveća prednost Facebooka što sam tamo našla dosta kolega iz osnovne i srednje. |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Croportal grupa na Fejsu Citat:
![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportal, facebook, grupa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.