i sta sad se trebam ovdje posvađati sa nekim forumasem???
sta je pi*ke ?
ahahah
![]()
Raspravljate o temi Fajt topik u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Nerijetko na forumu dođe do sukoba mišljenja na raznim temama, i rasprava ode u sasvim krivom i offtopičnom smjeru. Pa, ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
i sta sad se trebam ovdje posvađati sa nekim forumasem???
sta je pi*ke ?
ahahah
![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
ti si pičko....šta je....oš' se svađat...?![]()
![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
moderatori će biti oduševljeni kad vide ovu temu
se smije vrijeđati ovdje?![]()
hocu...ajd sad reci ...god damn shit mother fucker![]()
suck my ball & kiss my ass... -cartman![]()
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
ajmo se sad pomirit u topic amaterke![]()
![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
kakva su to vrijedanja, sad ce doci FBS i svima ce vam hebat kevu![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
necemo se mi mirit..amaterke ce nas mirit...
ali morat cemo to u "tuc tuc" topiku![]()
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...