Mirišim belaj.![]()
Raspravljate o temi Forumske titule! - prijedlog u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Ovako, mogli bi organizirati jedan mali 'event' cisto razonode radi, u kojem bi dodjelili pojedinu titulu svakom forumasu koji ju ...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Mirišim belaj.![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Prijedlog ti je ok....
Ak ti je već to palo na pamet onda i organiziraj
Za svaku titulu otvori zasebnu temu sa anketom i popisom od recimo 5 forumaša koji po tvom mišljenju zaslužuju tu titulu a ostali će glasat.....i nek anketa traje 2 dana pa kako ispadne....
Mislim da bi to bilo najjednostavnije...umjesto da svatko piše svog kandidata
Zakaj![]()
Da, to sam tako i zamislila otprilike.
Ali ne zelim biti subjektivna u tome pa odredjivati, jer su mi vjerovatno i neke stvari promaknule koje bi bile mozda zanimljive..
Neka se ostatak izjasni sto je po njima najbolje..
A ovdje neka se jedno vrijeme predlazu titule..
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
1 croportal ubermiss natjecanje
ja bi plivao s delfinima, jaaaaa
Mister spamma - irm
Miss spamma - white devil
Miss dobroćudnosti - LuluBg
Mister uploadanja - Sahataba
Miss podforuma "Moda" - teica
Predlažem i titulu "Attention whore" bit' će i tu tijesna bitka. Samo da znate da se ja ne predajem bez borbe![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne znam, ja se u nekim tvojim dodjelama i ne bih slozila
Zato i ne zelim sama odredjivati titule i kandidate, jer svatko drugcije misli
Ok ajmo sad dalje. dobar prijedlog
1. Miss/mister 'attention whore'