| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; Pa nism ja nista lose mislila.... Ja sam dobra curica ......sam nisam citala sve postove......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1021 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Pa nism ja nista lose mislila.... ![]() Ja sam dobra curica ......sam nisam citala sve postove...... ![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #1022 (permalink) | |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Citat:
joki ima nova kola pa mozhe imati i tri ak oche
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' | |
| | |
| | #1023 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Tako je kazi mu.....a ne samo mene napadat......ovako mladu i nevinu.....Ti si moj idol.....
| | |
| | #1024 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Mrkyblu, ma znaaam- ali je Starka mogla pomisliti da je situacija drugačija nego što je... ![]() Vuxs, sad ćeš onda još reći da ja sa starom peglicom ne mogu imati niti jednu??? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #1026 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi kh kh.. to si ti rekel.. bash sam htio i ja napisati a kaj bum ja sa starom kramom zato i mroam mijenjati auto ![]() ali pazi ti mozhesh bolje uletavati u skare i prestizati na zavoju.. vidish ti si odma' macho i cure luda za tobom.. pogle jokia.. kupi auto nema veze kaj ima prasine mrvicu.. ima dvije-tri.. a kaj ja bogec.. imam i neke raspadnute skutere.. nish nish.. al' kad ja izvadim svoje romobilcheke.. ima da padaju ko gnjile krushke u kasnu jesen
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #1027 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi novi par- Mrkyblu i Vuxs )
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #1028 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Forumski parovi Jao, pa ovo ide u nedogled ![]() Kakve veze ima auto s ičim? Barem je meni to uvijek bilo sporedno. Još bolje ak ima nešto što se ne može kretat brzo. Lakše dišem kad sjedne za volan
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #1029 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Ma ja bi s njim isla i pjeske......ipak je on moj zastitnil , moj idol.....al kad me nece.....smrc.... Starka jesi se izmirila s joksom?
| | |
| | #1030 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Čujte, nisam vam ja Arylin koja se da samo tako zafrkavati... Ajmo se vas dvoje lijepo primit' za rukice i vozi miško... ![]() P.S. Starka ja bih te tješio, no ja sam ti na zlu glasu, pa bi tek bilo belaja među vama dvoje... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bla, forum, par |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
)