Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; Pa nism ja nista lose mislila.... Ja sam dobra curica ......sam nisam citala sve postove.........

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-04-08, 15:22   #1021 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,665
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Re: Forumski parovi

Pa nism ja nista lose mislila....
Ja sam dobra curica ......sam nisam citala sve postove......
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:24   #1022 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Ma koja solidarnost... Nego znam ja kako je to kad te zli jezici, ni krivog ni dužnog, opanjkavaju tvojoj dragoj...

A ti mi prijatelja Joksa uvalila u nebrano grožđe, i to time što je prije imao curu na forumu...
kaje? kaj ti brijesh?
joki ima nova kola pa mozhe imati i tri ak oche

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:29   #1023 (permalink)
prof. Foruma

mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Tako je kazi mu.....a ne samo mene napadat......ovako mladu i nevinu.....Ti si moj idol.....
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:30   #1024 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,870
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Mrkyblu, ma znaaam- ali je Starka mogla pomisliti da je situacija drugačija nego što je...

Vuxs, sad ćeš onda još reći da ja sa starom peglicom ne mogu imati niti jednu???
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:32   #1025 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 26
Poruka: 971
DrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz maseDrSakiman se izdvaja iz mase

A di je meni Wjeverče...nema je cijeli dan
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:32   #1026 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kh kh.. to si ti rekel.. bash sam htio i ja napisati a kaj bum ja sa starom kramom zato i mroam mijenjati auto
ali pazi ti mozhesh bolje uletavati u skare i prestizati na zavoju.. vidish ti si odma' macho i cure luda za tobom.. pogle jokia.. kupi auto nema veze kaj ima prasine mrvicu.. ima dvije-tri..
a kaj ja bogec.. imam i neke raspadnute skutere..
nish nish.. al' kad ja izvadim svoje romobilcheke.. ima da padaju ko gnjile krushke u kasnu jesen

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:36   #1027 (permalink)
Akademik Foruma

Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

novi par- Mrkyblu i Vuxs (i sama Mrkyblu kaže da je mlada i neiskvarena, pa će joj i romobilček biti dosta )
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:38   #1028 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 22
Poruka: 1,721
starka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masistarka je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku starka

Jao, pa ovo ide u nedogled
Kakve veze ima auto s ičim? Barem je meni to uvijek bilo sporedno.
Još bolje ak ima nešto što se ne može kretat brzo. Lakše dišem kad sjedne za volan
Try walking in my shoes
starka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:40   #1029 (permalink)
prof. Foruma

Ma ja bi s njim isla i pjeske......ipak je on moj zastitnil , moj idol.....al kad me nece.....smrc....

Starka jesi se izmirila s joksom?
Odgovori sa citatom
Star 14-04-08, 15:44   #1030 (permalink)
Akademik Foruma

Čujte, nisam vam ja Arylin koja se da samo tako zafrkavati... Ajmo se vas dvoje lijepo primit' za rukice i vozi miško...

P.S. Starka ja bih te tješio, no ja sam ti na zlu glasu, pa bi tek bilo belaja među vama dvoje...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bla, forum, par

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113