| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; nemoj mi tepati..kad znash duboko u sebi da je to istina mislil sam na laskati ali i tepati je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1051 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi nemoj mi tepati..kad znash duboko u sebi da je to istina mislil sam na laskati ali i tepati je kul..priblizno kao ja..ali malo manje :cool
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #1052 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi ša urkel je zakon...evo ja ću ti prepustiti ovog mog gay partnera lijevo ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| | |
| | #1054 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #1057 (permalink) | |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Citat:
ej pa nisam je gej.. ja sam samo apstraktnog izgleda ah tebe samo na forumu ![]() pa kmica je vani...pa vezali smo se.. na pet minuta..pet pet prichaj mi....ja imam rjesenja i neda mi se strebati...
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao | |
| | |
| | #1060 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi ma ko se to zali da mu nema para vec par dana, ja svoju lovim po albaniji i bosni i sad se vratio a nisam ju nasao, al sam sarmu jeo , a jebiga, zeno kad se vratis (ne)ukrotiva, znaj da si dobro dosla a onda cem da te nekaj priupitam ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: bla, forum, par |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:47.

tko ga je bannao 

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something

, a jebiga, zeno kad se vratis (ne)ukrotiva, znaj da si dobro dosla a onda cem da te nekaj priupitam