| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg budem te ja nabrzaka evo šta je on meni nabrzaka napravio da,da dobro ti je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1161 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Forumski parovi evo šta je on meni nabrzaka napravio da,da dobro ti je stajala motika u ruci kad si me s njom istuko... zvat ću plavi telefon ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #1162 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,433
![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi ma nisam te istuko, to je samo igracka, plasticna , nadam se da je bila, a za glavu, ma nebrini, nebi ja tu malu glavicu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #1164 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi eto ja pokuso bit romantican i trazio ju po bosni,pokuso nac svoje blago i na kraju ispadnem nasilnik , zene ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #1165 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Forumski parovi sakimane!! sakimaneee!! brani me..... on mi prijeti da će me zaklati ![]() da,dragi bio si romantičan dok ti nije ona mala ušetala u život,i sada mene tućeš jel me ne voliš više... ![]() a nju maziš i paziš,ljubiš i vojiš... a ja jadna sva isprebijana ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #1166 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi ma ko te tuce, kaj pms te uhvatio, ko se prijetio oslobodi me pape, al si ti malo poludla , ma vojim ja tebe, i neka se jebu druge ![]()
| | |
| | #1168 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Forumski parovi sakimane ti nisi moj junak,nisi moj spas u lošim trenutcima,nisi moj osloboditelj,....driver ostavljena sam u tvojoj nemilosti,u tvojim rukama,nemoj me tući,jel ja.... ja se jako bojim ![]() ali nemoj da se te druge jebu s tobom jel ću ti odstraniti penis tako da nećeš imati s čim jebati
| | |
| | #1169 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 26
Poruka: 971
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Citat:
![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| | |
| | #1170 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Forumski parovi jesam da,tablete za smirenje,i išla sam kod doktora da mi da boca bocu u guzu... zato što me je driver istukao,i bila sam pod velikim stresom,i morala sam popiti nešto za smirenje,i kako imam sve masnice plave po tijelu i licu,morala sam se namazat rakijom da me prije prođe ;srce bi mi otkazalo od tolike boli i povrijeđenosti u suprotnom.... a ti sakimane,ti si me napustio kad mi je bilo najteže,nisi me htio braniti.... sram te bilo ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bla, forum, par |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

, nadam se da je bila, a za glavu, ma nebrini, nebi ja tu malu glavicu 

If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something
zene 

jel ću ti odstraniti penis tako da nećeš imati s čim jebati