Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; ja bi carllita? oćeš biti moj par?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-01-08, 21:39   #31 (permalink)
no regret!!!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,805
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Forumski parovi

ja bi carllita? oćeš biti moj par?
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:39   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke

jebote idem ujutro u grad da se preimenujem u abraham da budem prvi po abecedi
ne može, prva je ipak Ancks

pa ako to preživim onda idem dalje
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:39   #33 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,247
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Mene ima dovoljno za obje
Jedna ruka zauzeta yogobellinim atributima (dosta sam vižljast pa cu to vjerujem uspjet odraditi jednom rukom), a druga je spremna za čeprkanje prilikom Miminih vjezbi istezanja
ahahhahahah

A ja ne mogu bit ničiji par jer sam u klubu nepoželjnih muškaraca
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:40   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mimy Pogledaj Poruke
ne može, prva je ipak Ancks
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ....

ja bih prviiiiiii ...

evo ja sam u klcu za cca sat i nešto ...
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:41   #35 (permalink)
no regret!!!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

dady i dar1
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:42   #36 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,323
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ja bi carllita? oćeš biti moj par?
može,bit ću nepar u našem paru
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:43   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

teica i ševica

Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:44   #38 (permalink)
no regret!!!

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
može,bit ću nepar u našem paru
a daj, pa ionak tek poslije 2mj

kuhat ću ti?
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:46   #39 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,027
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
mimy a hoćeš onda mene?

43....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 21:49   #40 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,404
pajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu aurupajo-patakRi ima spektakularnu auru

ljubavi neeeeeeeeeeeeee

evo palim za osijek da se iskupim

morao sam mimy utješit
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bla, forum, par

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108