| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; Citat: Pravi autor: pajo-patak nisam to očekivao Buraz nemreš kopirat original OMG Me and white devil...od kad to (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #481 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,454
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Buraz nemreš kopirat original ![]() OMG Me and white devil...od kad to (iako nemam niš protiv nje imam ponude na stolu ...a ona se već neko vrijeme ne javlja )Arylin kad si me to prodala ![]() Meni je dolina trenutno zapela za oko ...i ne samo za oko![]() Zadnji Uredio Adolon : 26-03-08 u 21:17. |
| | |
| | #484 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Citat:
![]() Vidimo se ![]() p.s. i ja sam samo za jednoga, neznam zakaj me krivo shvaćaju ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #486 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Forumski parovi Adolone, dobiješ kita kolko oćeš, a to što sam rekla da bi mi pare donio je procjena; za točnu informaciju se moraš skinuti u akciji i pokazat čime raspolažeš... Vuxs, šapni mi u uho koga bi ti... ![]() EDIT: možda se mogu i ovom patkom okoristit, vidim da je multipraktik. ![]() Zadnji Uredio Arylin : 26-03-08 u 21:21. |
| | |
| | #490 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi Citat:
![]() ![]() Arylin ajd mene spoji recimo s nespretnom, dorinom, evom, dadyml, oljom....
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bla, forum, par |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| dark_zg |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

...a ona se već neko vrijeme ne javlja
)
...i ne samo za oko