| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Forumski parovi u Humor forumu; dobijem dvojicu? al onda sam opet nepar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #554 (permalink) | |
| next best thing | Re: Forumski parovi Citat:
![]() ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| | |
| | #555 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Forumski parovi Ja sam mislila zato da vas što prije ponapijam i da nestanu granice morala, ali to očito skriva još neke blagodati ![]() Cure će odmah vidjet koliko je koji muškarac izdržljiv (u alkoholu)... (Ili će muškarac vidjet koliko je žena izdržljiva, nećemo diskriminirat) Ček malo, onaj tko najviše popije će najviše isparavat i njega/nju će biti najlakše nać u mraku.... To su onda kalkulacije a ne nasumični izbor ilitiga "koga prvog ufatiš" |
| | |
| | #558 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi ja se ne sramim napisati... Servant i ima josh jedan cakani
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #560 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,634
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Forumski parovi ups.. nisam to smio napisati rajt?? fcuk uvijek zajebem..
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
![]() |
| Tagovi: bla, forum, par |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:34.

".