| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Igra: Ocjeni pjesmu iznad? u Humor forumu; Ocjenite pjesmu iznad ocjenom od 1/10 i zatim napišite neku svoju da drugi ocjene... Hvala Evo ja ću ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 15
Poruka: 451
![]() | Igra: Ocjeni pjesmu iznad? Ocjenite pjesmu iznad ocjenom od 1/10 i zatim napišite neku svoju da drugi ocjene... Hvala Evo ja ću počet: Muse - Starlight
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 15
Poruka: 451
![]() | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? Prvi put čujem pa dajem 2/10 Hladno Pivo - Nije Sve Tako Sivo
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? 4 Nirvana - Man Who Sold The World
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? 2 Bijelo dugme-Đurđrvdan
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? 5 Hladno pivo - Roštilj
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? 3/4 Hladno Pivo - Debeli
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? 4 Hladno pivo - Sarma
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igra: Ocjeni pjesmu iznad? 4 Hladno Pivo - Marihuana
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, ocjeni, pjesmu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.