| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi igra pridjeva u Humor forumu; Evo ovako...bilo mi je dosadno, pa ako vam se zabavlja, zabavite se!!! pravila su ovakva: Uzmite svoje ime ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | igra pridjeva Evo ovako...bilo mi je dosadno, pa ako vam se zabavlja, zabavite se!!! pravila su ovakva: Uzmite svoje ime ili nick i nađite pridjeve na engleskom koji počinju s svakim slovom vašeg imena ili nicka... Evo ja ću svoje ime pa to ispada ovako: E xcellent L ovely E xtreme N ice A mazing
__________________ This day will never happen again Zadnji Uredio icegirl : 11-07-07 u 22:46. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: igra pridjeva negdje bas imas stranicu koja to radi umjesto tebe, nikako ju ne mogu naci ![]() ugl, probat cu sama ![]() V = Valour ![]() I = Ideal ![]() B = Babe (mislim na eng znacenje )I = Illegal (jos uvijek maloljetna )C = Cookie (nije pridjev, al je slatko )A = Adorable ![]() bas mi se svida ovaj izbor ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: igra pridjeva Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, pridjeva |
« nastavimo priču
|
Kviz »