| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Irm's čet topik... i ostale gluposti... u Humor forumu; otvorio sam ovo ovdje iz razloga što negdje u određenima topicima odemo malo u OFF pa da ovdje nastavimo tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 7,108
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Irm's čet topik... i ostale gluposti... otvorio sam ovo ovdje iz razloga što negdje u određenima topicima odemo malo u OFF pa da ovdje nastavimo tu nadasve zanimljivu konverzaciju..... ![]() dakle.....da nastavimo gdje smo stali.... ![]() ![]() a da....amaterizam... dakle, biatch...i ovoj djevoji se vidi faca pa je i dalje amaterka.... ![]()
__________________ b7owjob i5 b3tt3r th4n no job |
| |
| | #3 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Irm's čet topik... i ostale gluposti... a čuj, nebus sebe valjda stavio..... i ja nisam drolja i neprodajem se lako...... ![]() edit: joks fala taman sam ti htio pisat da premjestiš ... ![]()
| |
| | #4 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Irm's čet topik... i ostale gluposti... Jebote, imas svoj osobni topic za oftopic. Pa to je fantasticno ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Irm's čet topik... i ostale gluposti... ogica ma nije to tako... nego onako kako sam i napisao gore hahahagggiga... ma tko još voli uspoređivat... šta ti je sinko ![]()
| |
![]() |
| Tagovi: irm |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

taman sam ti htio pisat da premjestiš ...