Tu neću glasati, nema damfiska.
DinoB
Pharaoh
Anthlon
Fat boy slim
Raspravljate o temi Izbor za miss/mistera zajebancije u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Nesto je poslo po zlu s anketom u prvoj temi, pa molim modove da ju izbrisu Evo ankete...
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Tu neću glasati, nema damfiska.
Dino, jer nema granice...![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
WTF!? Nema Wondera !? Svasta.
Pharaoh.
nije imao nominacijatrebala si ga predloziti
![]()
''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)
Nema mene... ovo natjecanje je neregularno
uvijek zeljan paznje!
Ma znam da te bas brige jesi li na anketi. Nisam zato rekla, nego zato sta sam usla u temu i kontam kako cu glasat za tebe, a ono tebe nigdi!
![]()
Nije me bilo na forumu,predlozila bi ga da sam bila tu. Upadam ka padobranac.![]()
![]()
Zadnji Uredio eva : 19-01-09 u 23:57
Fat boy slim![]()
Nemas zasto bit dirnut, ja kao tvoj agent sam zaduzena za broj lenti koje ces nosit oko sebe na slijedecem snimanju za Story.
Valjda se ovi u Storiju nece ljutit sta ce morat prepravljat pitanja jer od ove lente nista, al uvik ti ostane Gloria - Revija s ekskluzivnim pristupom u živote slavnih, u njih dobijes i 10 deka mljevene kave Gloria ako im das intervju...![]()
![]()