| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; Citat: Pravi autor: vibica btw. jos uvijek cekam wall-a Hik, volim te ko što Žak voli Bajadere ( i ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Hik, volim te ko što Žak voli Bajadere ( i ja skupa s njim )A tebe joks k'o brata kojeg nikad nisam imo' ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! @ joks: nema veze. jos uvijek te volim...a sad mi kupi drugu ![]() @ww - zasto hik? da nije ovo izjava u stanju pijanstva. necem to ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Nije ![]() Štucam, nije od alkohola. Nećem ni ja tako da se igram ![]()
| | |
| | #97 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! jeeee I ja tebe, i ja tebeee... Ulovi me kupit ću ti novineee ![]()
| | |
| | #99 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Aha Ajd dođi sutra u 8 na teren u Kostreni, fali nam golman ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.

)