| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; voljim te voljim te voljim te....bez nekog posebnog razloga....cist da malo razbijem nastalu monotoniju ovdje ....well blaim me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1091 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! voljim te voljim te voljim te....bez nekog posebnog razloga....cist da malo razbijem nastalu monotoniju ovdje ....well blaim me for being like that...crazy cat!! ![]()
__________________ Ne pij vodu sa bunara,jer ce neko da te kara.A ni vodu sa tri srca,jer ce neko da te prca,a ne pij ni herbu jer ce svi da te jebu,vec pij pivo i jebi SVE ZIVO |
| | |
| | #1096 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! kome ti to....al voljim te fakat crank....bas si mi simpa...
__________________ Ne pij vodu sa bunara,jer ce neko da te kara.A ni vodu sa tri srca,jer ce neko da te prca,a ne pij ni herbu jer ce svi da te jebu,vec pij pivo i jebi SVE ZIVO |
| | |
| | #1100 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! ja tvoju kosu.....hm....ima li ovo smisla....
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

....well blaim me for being like that...crazy cat!!