| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; Daj pojebite se više.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1103 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! malice....coes i ti s nama.... malena...ja tvoju brinetastu kosu i predivne oc....ovaj...sise.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #1105 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! e sori braco...takav sam....reko da monotoniju vasu razbijem....ne volim ni ja tebe....no hard feelnigs...im too good for you.... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #1107 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! volim te jel voliš razbijat monotoniju ,u isto vrijeme ista porclank.volim te jel si sad poslao istu poruku
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #1108 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! volim vas oboje jer si uzimate rijeci iz ustiju ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:54.

,u isto vrijeme ista por