| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; Igramo se A čega? Izgleda da je Locrian krenuo tražit svoju vibicu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,464
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Igramo se ![]() A čega? Izgleda da je Locrian krenuo tražit svoju vibicu ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! nogomet mozda? a cek, ti si jos uvijek lopta? neka, neka trazi, ali ipak samo je jedna originalna vibica ![]() imam jednu neg rep ![]() bolje da pocnem pisati OT: volim te ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Ok, nemojmo više...Men' ionako sve negativno ovdje... A lopta sam, po želji i bilo što drugo... Ich liebe dich ko što ih libe PJ..
| | |
| | #114 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Ich liebe PJ. Liebst du PJ auch? Was hast pasiert mit Laibach. Ich liebe PJ more than ich liebe Laibach. OT: Du farstehest (ak se to tako pise) dass ich liebe dich ![]() cini se da locrian nije nasao svoju vibicu ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #115 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! E jebiga sad, tako mi i treba kad se idem preseravat s njemačkim...A znam ga ko Delboy francuski i talijanski... Netko će popizdit kad vidi naših prstića djelo ...
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

imam jednu neg rep 

tko ga je bannao