| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; a mene?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1624 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! tebe uvijek..samo neznam.. mozhemo probati ![]() za tebe runda 3 kune..ali kod nene iza kuche (znachi ne volish je..pa ja mrzim alkohol)nebi te ubio samo bi te prepolovio ko cjepanicu ![]() volim te kao franjo asiški zivotinje
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
| | #1625 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! bio bi u stanju zbog tebe postati peder i nabiti te na onu stvar, a sve iz ljubavi ![]()
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
| | #1626 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Vuxs nisam gay ..al volim te jerbo si naj faca na facebook-u ![]()
__________________ Obustavimo gradnju Pelješkog mosta - sagradimo most preko Slovenije ![]() Mouths so full of lies,Tend to black your eyes Just keep them closed,Keep praying..Just keep waiting |
| | |
| | #1627 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! zbog Vas bi obishao sve birtije na balkanu i šire'
__________________ Sve ste lijepe hvala Bogu, da vas ljubim Sve ne mogu, neka bude božja volja pa nek priđe naj bolja... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:07.

a mene?