Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; necu aj, kad si mi vec donio. vojim te...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-08-07, 17:49   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,543
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Izjavite ljubav osobi iznad!

necu

aj, kad si mi vec donio. vojim te
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 17:51   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

I ja tebe
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 21:36   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,084
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Mogla bih da te volim
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 21:38   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Ma znam da mene lulu voli,to nije potrebno ni govoriti
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 21:39   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,084
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ma volim te Fearless najvišeeee
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 21:39   #26 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,371
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

I ja tebe
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 21:59   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Mogla bih da te volim
Mogo bi da uzvratim
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 22:03   #28 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

koja tema!!!!

ja obično uzvratim!..dobro?
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 22:04   #29 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,256
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

volim te toliko koliko ima kovrca na tvojoj kosi
Odgovori sa citatom
Star 12-08-07, 22:07   #30 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

volim te ko hladno karlovačko!
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubav

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113