| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; i ja tebe ljubljam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #511 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! i ja tebe ljubljam ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #514 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! volim te kao sto ti volis svoj motor ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #516 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! ajme koja ljubav ![]() Volim te kao ptica svog ptića ![]()
| | |
| | #517 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,321
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! volim te kao sto te nitko do sad nije volio, i nikad neće!!! ---------------EDIT--------------- nadmaši ovo
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #518 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! volim te kao sto se voli jednom u zivotu, beskrajno iskreno i vjecno ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.

Pali gume a ne dušu