| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Izjavite ljubav osobi iznad! u Humor forumu; Volim your eyes zato sto su very nice, malkice look at me, nakon toga don't forget me, srce mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #571 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
![]() ![]() ![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! Volim your eyes zato sto su very nice, malkice look at me, nakon toga don't forget me, srce mi tik-tak for you, because I LOVE YOU! ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #572 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! If you find yourself caught in love Say a prayer to the man above Thank him for everything you know You should thank him for every breath you blow If you find yourself caught in love Say a prayer to the man above You should thank him for every day you pass Thank him for saving your sorry ass |
| | |
| | #574 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Izjavite ljubav osobi iznad! sta da kazem, volim te, ljubim te, zar moram da ponovim... sve cu da vas polomim jer volim ovog iznad
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.

Do you feel lucky, Punk?