| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Jeste li ikad gurnuli prst u nos/uho i probali kakvog je okusa? u Humor forumu; ja nisam.. a vi?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Jeste li ikad gurnuli prst u nos/uho i probali kakvog je okusa? ja nisam.. a vi? ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikad gurnuli prst u nos/uho i probali kakvog je okusa? Jesam Nos - slankast Uho - gorak
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikad gurnuli prst u nos/uho i probali kakvog je okusa? Micek, više vlakana papati i ne zadrzavati u sebi. Kad ti dođe pusti tarzančića bez obzira na sve. Nemoj ga stopirati ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 23
Poruka: 1,664
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li ikad gurnuli prst u nos/uho i probali kakvog je okusa? danas se upoznajemo sa tjelesnim otvorima svih clanova foruma ![]() jesam gurnuo u nos kad sam bio mali, da vidim kakvog je ukusa slano u uho nisam nit planiram ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 211
![]() ![]() | Re: Jeste li ikad gurnuli prst u nos/uho i probali kakvog je okusa? pa kaj sad. Svi se hvale kak im se u seksu nikaj ne gadi i kak su sve probali, a gadi im se vlastito uho. Ja jesam oboje i ne sviđa mi se kaj sam tamo našla....
__________________ tralalalala |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!