| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Kaladont - samo imena u Humor forumu; Šaban... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Kaladont - samo imena iana
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #74 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaladont - samo imena natalia
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Kaladont - samo imena a neću se igrat, opet ia, ianamarija
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kaladont - samo imena Elena ITD Band - Elena Od kiša raskvasen put Sam protiv vjetra Umoran kao list žut Sad kad sam bez tebe Duša mi ozebe I moja ljubav Umire za tebe U srcu mome Tuga golema Na tvome dlanu Piše da još sam tvoj Latice govore Kao da voliš me još Ponekad pomislim Zašto da postojim Bez tebe ja se Ni smrti ne bojim U srcu mome Tuga golema Eleno srce ludo izgubljeno Elena iz mojih snova Ljubav moja Lelek zemlje južnog mora Elena u mojoj duši Milo moje Gorak pelin bol ne guši ..
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.