| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Kletva u Humor forumu; Dabogda ti deca slepce vodila....to je onaj đed na onim tel zajebancijama provalio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kletva Dabogda te admin banno s foruma
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Kletva dabogda ti zena rodila blizance stonoge, pa cili zivot mora radit njima za patike
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| |
| | #36 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,525
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kletva da bog da ti sandra dabo na vjenčanju pjevala
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #38 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kletva Citat:
. Mogli bi te napasti članovi odbora za ljudska prava ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| |
| | #39 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Kletva da bog da ti ljekarna menza bila, da bog da ti se sve u vrtu osusilo osim vesa da bog da ti sin brat bio
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #40 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kletva Citat:
![]() "dabogda ti kuća izgorila na Božić" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| |
![]() |
| Tagovi: kletva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.