| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Klikanje u Humor forumu; Ja san uništija već 3 miša zadnjia 2 dana, a ruku ni ne osjećam Trebamo sitći Fince... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-07 Lokacija: Maldivi
Poruka: 294
![]() ![]() | Re: Klikanje probaj opet...dok ti se ne spoji Kaj se može više puta klikat, ja sam kliknuo jednom 999 klika i više ne mogu!? ![]() ...skužio sam...
__________________ Zadnji Uredio Jur@ : 21-04-07 u 15:08. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Klikanje 1598..hm..a da se napravi neki automat koji bi nekoliko puta u sekundi spajao i razdvajao kontakte i time nam uštedio fizički napor klikanja? Šalim se..to ne bi uopće bilo fora. Možda jedino da na forumu otvorimo interno natjecanje u klikanju? Time bismo vjerojatno izbili na 1. mjesto.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Klikanje AutoClik - Cheat za natjecanje RapidShare: AutoClick Program služi za automatsko klikanje. Samo ga treba pokrenuti i stisnit F3 na mjestu gdje želite da klika, ali ga podesite na double klik umjesto single klik. btw...i finci to koriste ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: klikanje, prvenstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:08.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!