| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Klikanje u Humor forumu; Ajmo ljudi amo stić Antarticu. Još mali i stižemo na 33 mjesto. Nije mi jasno jeli ovo sve regularno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma | ![]() 33. smo sad radim na 32. mjestu...malo nam fali. ali ja sam sad počela autoklikom, ono premori fali nam 1000 evo ja sam upravo blizu 32!!!!!! sad nam fali još 5000 i neš sitno... moj doprinos od 15 301
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio daidza : 31-07-07 u 22:57. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Klikanje Ajmo...netko se natječe s nama već 3. put mijenjamo poziciju gore-dolje PS. više neću zbrajat koliko sam klikala... uglavnom od svih forumaša koji su se izjasnili ja sam najviše Koji rank ti piše tamo iznad TOTAL iznad one crte lijevo?
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." Zadnji Uredio icegirl : 31-07-07 u 23:17. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: Klikanje super clicker 68,544 EDIT:koji sam lik, mislio sam da ja imam 68k klikova prije par dana sam kliko i napravio dosta pa sam mislio da mi je ostalo zapamceno, hehe Zadnji Uredio Ledinho : 31-07-07 u 23:36. |
| | |
![]() |
| Tagovi: klikanje, prvenstvo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.