| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koji mi je k.... danas??? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: damfisk A meni je pun kurac onih kojima je puna kapa mene Zašto ti misliš da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Citat:
![]() A šta sam ja to rekao pa povukao? | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Pa pun mi je kurac ovoga jer smo toliko puta napisali čega nam je pun kurac da nam se sada pun kurac toga što nam je pun kurac... BTW - kako to da još nema upozorenja oko odlaska u offtopic? |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Citat:
A de vidi malo tko je išao u offtopic? Da ga odmah riješimo ![]() | |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Citat:
he he he he... Ali, nemoj reć dva puta...jer Citat:
Svaka čast, moderatorice... brza reakcija.. To sam ja samo provjeravao jesi li spremna kaznit eventualne prekršitelje ![]() | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:33.

puna kapa mi je ljudi kojima je puna kapa