| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koji mi je k.... danas??? u Humor forumu; Pun mi je kurac posla!! Pogotovo mi je pun kurac posla kad je ova usrana južina, pa vruće je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Pun mi je kurac posla!! Pogotovo mi je pun kurac posla kad je ova usrana južina, pa vruće je pa nije vruće... Ma pun mi je kurac i posla i južine generalno... OĆU GODIŠNJI ODMOR I LIPO VRIME DA MOGU IĆ NA MORE I NIŠTA NE RADIT! |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koji mi je k.... danas??? mislim da je bolje pitanje: koji VAM je kurac danas?!!! nitko nista ne pise,vec sam tu dva sata i nista se ne mijenja,nikakav novi post (osim naravno komentari o (ne)poznatim zenama) ma najbolje da pricam sama sasobom ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Idu mi na živce ljudi koji se na ovom forumu zbog svojih frustracija istresaju na druge ljude i smatraju da je jedino njihovo mišljenje ispravno Da još navedem face s kojima radim,od kojih mi se povraća a moram im se smješkati
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

imam još 4 ispita do diplome a ništa me nejde već 2 mj! Nek ode sve u P. M: