| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koji mi je k.... danas??? u Humor forumu; ide mi na kurac što neću završiti faks jer sam lijen... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Pun mi je kurac ove jebene glupe škole koja je za tupine, a ne za mene. Pun mi je kurac ovih kretena iz komisije što su me poslali na jebeni postupak za isključenje zbog jebenih neopravdanih isotanaka i što mi šalju pisma doma. Pun mi je kurac ove glupaće iz strojarstva koju ni'ko ne jebe dva posto a meni sere i proziva me. Pun mi je kurac profesora iz tijelesnog što mi sere kad ne dođem u bijeloj majici. Jebem tebe i tvoju iskrivljenu kičmu. Pun mi je kurac sinusa, kosinusa i pičkinusa. Dajte mi razlog da vam svima zavrnem vratom!!! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji mi je k.... danas??? pun mije kurac šta moran bit u kurcu.non stop odašiljen pozitivnu vibru(osim sad-očito)a svi ka da su retardirani samo seru kako su sjebani,ma puca mi više.koju pičku materinu ja moran nosit opravdanja jer ostanem ležat u krevetu i ić snimat puste pičke materine da bi nabavila neku kvazi ispričnicu jkad san psihički sjebana,ka da ja to ne znam.oču li slučajnio tražit najskupljeg psihologa da mi nakon 5 min napiše-nestabilno impluzivna totalno sjebana nije u stanju učit već 6 miseci.wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoooo.oču keks,nije mi jasno ako mi već stara dolazi doma ,nek mi donese keks...telepatija-oom-daj keks..... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.