| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koji mi je k.... danas??? u Humor forumu; Meni je pun kurac sex-a!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,972
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Meni je pun k*** svih i svega i tih glupih cura koje broje svaki gram pred ogledalom i mene zamaraju s tim i ljudi koji se dure za bezveze i onih koji lažu i traže glupe, prozirne izgovore i onih koji uvijek imaju nešto ružno za reći o drugima. Ma svi mi idu na živce. I pun mi je k*** tog PMS-sa |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Celebrity | Re: Koji mi je k.... danas??? gdje da počnem? pun kurac mi je faksa,trsta,ljudi koji su tamo,cimerice- a sutra idem tamo,a prije toga kod zubara! najgori mogući dan!!!!! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koji mi je k.... danas??? pun mi je k šta mi je reputacija još uvik 1.i šta ću sutra vidit jednog člana obitelji i šta neću moć pespavat sve obveze.pun mi je k šta svi spavaju...pun mi je k i želin se jeb.t,jeb.t..i jeb.t ću se.pun mi je k šta se nemogu sad...jeb.t. ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Veteran | Re: Koji mi je k.... danas??? Pun mi je kurac što mogu biti krava stalno kuka da joj je pun kurac što joj je reputacija stalno jedan pa joj evo jedan rep od mene da više prestane kukat
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? pun ni je k što ne mogu da dobijem na lotu !!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.