| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koji mi je k.... danas??? u Humor forumu; pun mi k. glavobolje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji mi je k.... danas??? pun mi k. glavobolje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Citat:
ma neznam..pun mi je kurac svega..kaj ja znam..pun mi je kurac kaj prostachim iznadprosjechno..pun mi je kufer rijechi kaj..pun mi je kurach ovog sh ch zh.. pun mi je kurac svega..nije da se zhalim na zhivot ali stari moj kad me neide onda me neide | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? Pun mi je k**** zime i zatvorenih prostora
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #76 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji mi je k.... danas??? pun mi k. zavisti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? pu mi je k.... onih što stalno viću oprosti pa opet rade iste greške
__________________ MOLIO SAM BOGA ZA JAKOST,A ON ME UČINIO SLABIM DA BIH BIO SKROMAN I PONIZAN.MOLIO SAM NJEGOVU POMOĆ,DA BIH UČINIO VELIKA DJELA,A ON ME UČINIO MALENIM DA BIH ČINIO DOBRA DJELA... |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 05-06-05 23:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.