| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koji mi je k.... danas??? u Humor forumu; pun mi je kurac službenih putovanja!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? jebem ti banke da ti jebem...zbog tečaja mi je rata veća 250kuna...mamicu im jebem ![]() a to je umjetni tečaj naravno jer se dogovaraju između sebe kako će i koliko kupovati deviza/kuna na HR tržištu...
__________________ |
| | |
| | #85 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: metropola... Godina: 21
Poruka: 2,784
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? meni je puna kifla punog autobusa i one kokoši u traper jakni koja svako jutro se gura,trka,saginje,skače,hopsa,širi u busu baš do mene ko da je sama koza jedna kozasta ![]()
__________________ I'm walking on sunshine and it turn to feel good |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,801
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji mi je k.... danas??? pun mi je kurac bolonje i toga da nemrem radit dok traju predavanja pa moram starce žicat za bengu, džeparac, teretanu...to nije život studoša ![]()
__________________ ..pita me pamet šta mi to treba, kad imam nju i sretni dom, pita me pamet i ja se pitam, šta ćeš ti u srcu mom... |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, koji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:41.

koza jedna kozasta