| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko ljudi imate u "FRIENDS" listi u Humor forumu; 8... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ljudi imate u "FRIENDS" listi 29/16
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Novi Sad Godina: 23
Poruka: 4,712
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ljudi imate u "FRIENDS" listi 41...Sve ih volim jer su mi svi ti ljudi dragi iako ih nikad nisam videla nijedno od njih.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko ljudi imate u "FRIENDS" listi 46 i par na buddy listu
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ljudi imate u "FRIENDS" listi 30ak i oko 5 buddy-ja [ne da mi se gledat]
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:20.

PETICIJA za promjenu mojeg nicka