| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; 3946 bodova ukupno Malo mi još fali za 4K... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #251 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko rep+ bodova? 3946 bodova ukupno Malo mi još fali za 4K ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #252 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko rep+ bodova? Ja samo 192 boda haha
__________________ Prijave za 2. sezonu CP virtualne kladionice Utakmice koje će biti u 1. kolu odigravaju se 17. i 18. 1. , a parovi za prvo kolo će biti postavljeni par dana ranije... |
| |
| | #257 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? Hehe ... imam 902 rep + boda ponajviše zahvaljujući Silence-u i Lovelu koji su me natrpali bodovima Za mene je ovo nevjerojatno puno, čak sam se pojavio na prvoj stranici korisnika po reputaciji što je zaista jedna velika čast Kada sam došao na forum, nisam mislio ni da ću 100 postova skupiti, ali evo me odjednom ovako visoko sa relativno malim brojem postova Lista Korisnika Croportal foruma Zadnji Uredio zeljonar : 17-05-07 u 12:56. |
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.