| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: fL/.\Sh di si tolko skupio i to samo od tebe. Hvala ti kume... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Pa ja mislim da broj bodova koje dobiješ po svakoj reputaciji ovisi od osobe koja ti daje tu reputaciju. Ako ti rep+ dodijeli netko tko ima 5 bodova, onda ta rep+ vrijedi manje nego ona koju ti dodijeli netko tko ima 1.000 bodova
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #34 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Neka me ispravi neko ako se varam, ali ja sam mislio da to ovisi uz to sto je damfisk napisao i o broju poruka osobe koja dodjeljuje reputaciju ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #35 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Moguće... ne znam.. ono je bila moja pretpostavka ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| |
| | #37 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
:
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? yupiiiiii imam 133 boda,nisam ni znao da sam skupio toliko...jest da nemam pojma sta ce mi, ni sta mogu sa njima, al nek se nadje. ko zna mozda se jednog dana budu mogli zamjeniti za pivu ili burek ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| |
| | #39 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| |
| | #40 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? bude, bude samo polako!! potrudi se malo!! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:31.

: