| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; kaže čovjek s 87....ccc...pa istina..a kad chu ba budem na televizor? ali mene ebe kaj u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #461 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? kaže čovjek s 87....ccc...pa istina..a kad chu ba budem na televizor? ali mene ebe kaj u svakoj temi se nadze netko i napise neku "glupostŽ" i svi krenu za njim...tj svaka tema ode u zajebanciju..tj preko 80%
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| |
| | #463 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? 2 Vuxs, najbolje ti je da počneš pisati mudre i kvalitetne postove i dogurat ces do stotke bez beda ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #464 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? aa evo jedan mudar..FORZA MILAN! MILAN CAMPIONE! a ono ne gledam prevech na repu..jer znam da ako je imash..ili si shef ovdje ili imash tv karticu pa naslikavash okolo... ali zashto netko ima npr. istu re ali ima vishe kvadraticha?
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

hehe