| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; 7198 bodova ukupno i meni ide nešto sporo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #542 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Koliko rep+ bodova? Meni se čini nevjerojatno brzo. Prosjek prve petorke je oko 3000 repe mjesečno, za što je naprimjer Slayu trebalo 2 godine.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| |
| | #543 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
![]()
__________________ | |
| |
| | #544 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? 3839 i 750 poruka
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #545 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? 3839/750*1000= SUPER TREFKO .... preko 5K . Bravo! Upiši to tamo, u vrhu si. I još za Maslowa: Mislim da je tome razlog to što je puno više bodova u opticaju nego prije.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. Zadnji Uredio anthlon : 21-06-07 u 12:30. |
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:18.