| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: pharaoh 3062 quotam se samog od 11.06. znači prije 10 dana, sad mi je 3388 rep+ ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #551 (permalink) |
| wayward | Re: Koliko rep+ bodova? quotam se samog od 11.06. znači prije 10 dana, sad mi je 3388 rep+ bodova što značu da sam u 10 dana skupio 326 bodova, tim tempom budem u reppower klubu 100 za nekih 5 godina a nije dami je i bitno. ![]() i bude mi skoro 3 godine na forumu.
__________________ الفرعون Zadnji Uredio pharaoh : 21-06-07 u 17:27. |
| |
| | #552 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? I dalje 695, izgleda da mi više ne vole! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
| | #555 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova?
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković |
| |
| | #557 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? 2746 ![]() ajde ljudi...malo mi se smilujte..pa nisam baš tak grozna ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| |
| | #558 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
Po mojoj procjeni najduže 3 mjeseca, ali budeš ti to već nekako ubrzao.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| |
| | #559 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? 4101 PS. malo manje od kikija ![]()
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
| | #560 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko rep+ bodova? ja ću za 1 godinu ući u klub 100
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:27.

a nije dami je i bitno.