Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; Ja sam u zadnjih par dana skupio malo rep+ pa sad imam malo više nego sam imao dotad......

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 04-06-06, 18:38   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 907
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase
Re: Koliko rep+ bodova?

Ja sam u zadnjih par dana skupio malo rep+ pa sad imam malo više nego sam imao dotad...
Star 05-06-06, 19:45   #52 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio

evo i ja sam se malo trngnuo 87 rep+ bodova
Star 05-06-06, 23:07   #53 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

evo ja sam u 20ak dana skupio 4 reputacijska boda, i vidim da je ova moja tema potaknula lavinu negativnih događanja što mi uistinu nije bila namjera, kao što sam rekao, htio sam malo da članovi pročitaju svoju korisničku ploču, a ne da se ovo pretvori u natjecanje.
to bi značilo da bi se ja trebao natjecat npr. sa eowin u broju postova jer ih ona ima troduplo više u duplo kraćem vremenu ( jer sam otvorio i takvu temu,prosjek postova ),
pa ne pada mi napamet, ili sa gogyjem ili kikijem u rep+ bodovima ili šta ja znam u broju započetih tema (i takvu sam temu otvorio ), interesantno da nisu neki članovi navalili na to, nego baš na rep+ bodove???
pa ja koji sam tu godinu dana, sam novi član i ne guram se u prve redove, tak da mi nije zaista jasno čemu tolika frka oko rep+ bodova, valjda neki noviji članovi žele sa više bodova dokazati aktivnost na forumu??.
neznam,volim statistiku općenito, zato sam otvarao te teme, volio bi vidjet recimo koliko je kod članova, recimo odnos broj postova/upload (slika,link,filmić,itd), i takve stvari, čista statistika.
ali sam se sad sjetio da sam jednu temu nazvao "Koliki ste forumaš" i izgleda tu pogriješio.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"

Zadnji Uredio pharaoh : 05-06-06 u 23:13.
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-06-06, 23:09   #54 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: pharaoh
evo ja sam u 20ak dana skupio 4 reputacijska boda,i vidim da je ova moja tema potaknula lavinu negativnih događanja što mi uistinu nije bila namjera,kao što sam rekao,htio sam malo da članovi pročitaju svoju korisničku ploču,a ne da se ovo pretvori u natjecanje,to bi značilo da bi se ja trebao natjecat npr. sa eowin u broju postova jer ih ona ima troduplo više u duplo kraćem vremenu( jer sam otvorio i takvu temu,prosjek postova ),pa ne pada mi napamet,ili sa gogyjem ili kikijem u rep+ bodovima ili šta ja znam u broju započetih tema (i takvu sam temu otvorio ),interesantno da nisu neki članovi navalili na to,nego baš na rep+ bodove???
pa ja koji sam tu godinu dana, sam novi član i ne guram se u prve redove,tak da mi nije zaista jasno čemu tolika frka oko rep+ bodova,valjda neki noviji članovi žele sa više bodova dokazati aktivnost na forumu??,neznam,volim statistiku općenito,zato sam otvarao te teme,volio bi vidjet recimo koliko je kod članova,recimo odnos broj postova/upload (slika,link,filmić,itd),i takve stvari,čista statistika,ali sam se sad sjetio da sam jednu temu nazvao "Koliki ste forumaš" i izgleda tu pogriješio.
Ti misliš da će neko čitat ovolko teksta bez razmaka :čekić

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-06-06, 23:14   #55 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,306
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Gogy
Ti misliš da će neko čitat ovolko teksta bez razmaka :čekić

šta ti briješ??
.....(_/.......)../....
...............(_/......

Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite"
pharaoh je offline  
Star 06-06-06, 09:56   #56 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: pharaoh
to bi značilo da bi se ja trebao natjecat npr. sa eowin u broju postova jer ih ona ima troduplo više u duplo kraćem vremenu
kao prvo, pitam se kad ćeš mene prestat prozivati zbog tog broja postova
Kao drugo, nije bitno vrijeme, bitno je koliko vremena provodiš na forumu, a ti kad budeš provodio tu vremena koliko ga ja provodim, onda se javi
eowyn je offline  
Star 06-06-06, 10:01   #57 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
Toks se izdvaja iz maseToks se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow
P meni je sasvim normalno da mi učenici kad misle da su zaslužili viču:
"Dajte mi 5!"

Normalno da će dobiti samo ako zasluže!

hehe, a sta predajes?
Toks je offline  
Star 06-06-06, 10:06   #58 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 311
Toks se izdvaja iz maseToks se izdvaja iz mase

jeaaaa, broj se povecao na 110
a s tim da sam jako malo na forumu i ne uploadam bas
samo sam na gradovima
Toks je offline  
Star 05-08-06, 10:19   #59 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,465
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

vid' vraga 158 points. al šta će mi
Star 05-08-06, 10:44   #60 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,775
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: wonderwall
vid' vraga 158 points. al šta će mi
Citat:
Pravi autor: HornedRapid
Kada ih skupiš dovoljno možeš ih zamjenit za Konzum+ bonove u vrijednosti 100 kn

slay je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: rep bodovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Žarulja Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 30-01-06 21:30

Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113