| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; Ja sam u zadnjih par dana skupio malo rep+ pa sad imam malo više nego sam imao dotad...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) |
| next best thing | Re: Koliko rep+ bodova? evo ja sam u 20ak dana skupio 4 reputacijska boda, i vidim da je ova moja tema potaknula lavinu negativnih događanja što mi uistinu nije bila namjera, kao što sam rekao, htio sam malo da članovi pročitaju svoju korisničku ploču, a ne da se ovo pretvori u natjecanje. to bi značilo da bi se ja trebao natjecat npr. sa eowin u broju postova jer ih ona ima troduplo više u duplo kraćem vremenu ( jer sam otvorio i takvu temu,prosjek postova ), pa ne pada mi napamet, ili sa gogyjem ili kikijem u rep+ bodovima ili šta ja znam u broju započetih tema (i takvu sam temu otvorio ), interesantno da nisu neki članovi navalili na to, nego baš na rep+ bodove??? pa ja koji sam tu godinu dana, sam novi član i ne guram se u prve redove, tak da mi nije zaista jasno čemu tolika frka oko rep+ bodova, valjda neki noviji članovi žele sa više bodova dokazati aktivnost na forumu??. neznam,volim statistiku općenito, zato sam otvarao te teme, volio bi vidjet recimo koliko je kod članova, recimo odnos broj postova/upload (slika,link,filmić,itd), i takve stvari, čista statistika. ali sam se sad sjetio da sam jednu temu nazvao "Koliki ste forumaš" i izgleda tu pogriješio.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" Zadnji Uredio pharaoh : 05-06-06 u 23:13. |
| |
| | #54 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| |
| | #55 (permalink) | |
| next best thing | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
šta ti briješ?? ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" | |
| |
| | #56 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
![]() Kao drugo, nije bitno vrijeme, bitno je koliko vremena provodiš na forumu, a ti kad budeš provodio tu vremena koliko ga ja provodim, onda se javi ![]() | |
| |
| | #59 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? vid' vraga 158 points. al šta će mi
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| |
| | #60 (permalink) | ||
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,775
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | ||
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 21:30 |