| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep+ bodova? u Humor forumu; ja imam 133 repa, ali mene sad zanima što su ovi zeleni kvadratići ispod avatara? i č... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,664
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? ja imam 133 repa, ali mene sad zanima što su ovi zeleni kvadratići ispod avatara? i čemu služe? i zašto ja imam dva, netko jedan, netko pet...
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| |
| | #62 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,480
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep+ bodova? te kockice nekako oznacavaju broj tih rep. bodova..mislim da jedna kockica nosi 100 bodova
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #63 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Koliko rep+ bodova? Citat:
Da, imanje kockica donosi neke pogodnosti (bonovi u konzumu etc), ali i obveze. Ljudi obično preskoče FAQ, ali tamo lijepo piše, za svaku kockicu uplatiti Lovelu 100 kn na žiro račun (kojeg šaljem na PM). I lijepo molim da mi se ljudi sami jave da ne bi poslije bilo: Nisam znao i te dječje šprehe... Slay, obzirom na broj kvadratića, možemo se dogovoriti za osobno vozilo(ako je mlađe od 5 g), gostovanje curetka (ako je naočita) ili nešto slično, nisam ni ja RajfajznBank, dogovorit ćemo se![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 527
![]() | Re: Koliko rep+ bodova? a kako se vidi koliko imas rep+ bodova?
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| |
| | #66 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko rep+ bodova?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-08-06 Godina: 26
Poruka: 91
![]() | Re: Koliko rep+ bodova? s obzirom da ja ne vidim nigdje svoje jel to znaći da ih nemam...ono što me mući nemogu niti naći da piše imate 0 rep bdova...ili sam kokoš ili je to jako dobro skriveno...vjerojatno je ovo prvo i ja sam preumorna da to nađem... |
| |
| | #68 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko rep+ bodova? Vjerojatno ti zato ni ne piše zato što imaš 0 bodova...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
![]() |
| Tagovi: rep bodovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Žarulja | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 0 | 30-01-06 22:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.

Slay, obzirom na broj kvadratića, možemo se dogovoriti za osobno vozilo(ako je mlađe od 5 g), gostovanje curetka (ako je naočita) ili nešto slično, nisam ni ja RajfajznBank, dogovorit ćemo se

thx maslow