Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Igre bez granica
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep power? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg oprosti kaj sam te spomenuo, gosp. daidza od sad cu morat trazit dozvolu za to da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-05-08, 14:33   #171 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,549
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Koliko rep power?

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
oprosti kaj sam te spomenuo, gosp. daidza od sad cu morat trazit dozvolu za to da te spomenem jer ces inace mi skidat bodove, a zakaj me jednostavno ne stavis na ignore i sve pet a ne ovak bit pokvaren !!! i jesam li uopce rekao u kojem postu dajte mi rep+ bodove, nisam , ima sam jedan post kaj sam rekao da su svi skrti kad ih trebaju dat, al, ma nema veze sam ti uzivaj!!!
s postovanjem za gosp. daidzu
da, zbilja je prevelika konkurencija

kad već hoćeš:

90% tvojih postova je spam, pisanje jedne riječi ili stavljanje smajlića. u pojedine teme pišeš na desetke puta a ništa ne kažeš, samo da bi nabio poruke

nakvačio si se na mene jer sam ti jednom dao rep- zbog tog spama i ne popuštaš, koliko god si se popravio sa postanjem toliko sad to kvariš sa tim "istjerivanjem pravde".

neću te staviti na ignore, moj posao je paziti na takve i kazniti ih kad prekrše neko od pravila što ti redovito radiš

pa sad vidi, nisam osvetoljubiv a usuđujem se reći ni nepravedan ali ne dam ni svakom da sere po meni. ako se želiš tako igrati, samo izvoli

i da, 32

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 15:03   #172 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,080
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

prva stvar u pocetku koji je bio prije pun k. jesam bezveze iz zajebancije pisao gluposti ali zadnjih dosta dugo pisem vecinom normalne postove i ne serem gluposti kao sto si rekao, 90 % kakvih postova je spam , daj ih malo citaj pa onda radi statistike i onda ak je tako slobodno skini, za prvu rep- nisam nikaj rekao svaka cast nisam bio uredu ali za ove zadnje 3 negativne nisi uredu uopce i bezobrazno si mi ih dao bez ikakvog smisla, a ako ja neko svoje misljenje dam za tebe to je misljenje a ne sranje i pljuvanje kako ti tu pricas, a kakva ja to pravila krsim niti jedno jedino, a da ne govorim kakvih sve postova se nagledam ovdije koji su 16 puta gori od mojih pa nisam vidio niti jedne jedine negativne reputacije da je dano, prema tome taj tvoj pik ne mene , ha kaj da kazem osim ak te to usrecuje, moze i u minus me dovedi
driver1zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 15:18   #173 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,633
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

driveru da ti ja objasnim neke stvari...baš zbog toga što si u početku (ali taj početak je trajao mjesecima!!!!) pisao gluposti i ostale stvari e baš zbog toga te neki doživljavaju i sad kao takvog. baš zbog toga trebaš uložitti 2x više truda, da te ljudi shvate na ok način, nego da si od početka normalno pisao i ponašao. ako se sjećaš bio si i banan zbog toga s moje strane ti tvoj prijatelj (sad mu se više ne sjećam nadimka)
Star 15-05-08, 15:49   #174 (permalink)
dr.sc. Foruma

driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

da al to je bio u pocetcima pocetaka, to je bio drizzt , a i usput kaj je je ali moras priznat da ove zadnje r skinuta rep- boda koji su sve ukupno 96 bodova nije uredu kaj ih je skinuo i previse je pretjerao sa tim, po mojim postovima si mogao zakljuciti da sam se popravio i da je sve 5 a ova 96 boda su nemoralno i bez smisla skinuta i to je bilo prebezobrazno od strane daidze, nije uredu, on ak me ima na piku njegov problem nek me stavi na ignore i sve ok , a ovo bezobrazno skidanje bodova je pretjerano nepravedno

e da ono kad sam bio banan to je bilo uredu i to shvacam i sve 5 al ovo sad kaj ovaj radi nije uopce uredu
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-05-08, 15:58   #175 (permalink)
mali debeli dioničar

fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

on tebe ne može staviti na ignore jer je super mod i kao što on reče mora paziti na red ovdje

kao što se nikome ne može reći kad treba dati pozitivnu a kad negativnu repu tako i je njegova volja da daje repe koje god hoće i kad god hoće. kao što i tebi niko nemože govoriti takve stvari.

priča gotova

OT: 19
Star 15-05-08, 16:04   #176 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,784
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar

(neću se kačit sa ovima gore,pojeli bi me )

moj power je 4
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 08:05   #177 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
on tebe ne može staviti na ignore jer je super mod i kao što on reče mora paziti na red ovdje

kao što se nikome ne može reći kad treba dati pozitivnu a kad negativnu repu tako i je njegova volja da daje repe koje god hoće i kad god hoće. kao što i tebi niko nemože govoriti takve stvari.

priča gotova

OT: 19
da al jel ti mozes ponistiti ove negativne bodove koje sam dobio nepravedno i bez ikakvog razloga i povoda, i onda sve 5 !!! i nebu vise svadje niti nikakvih gluposti
driver1zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 09:30   #178 (permalink)
mali debeli dioničar

a jel ti želiš ban opet?!!!
bodovi se ne mogu poništiti

zadnji put ponavljam priča gotova!!!
Star 16-05-08, 09:46   #179 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 31
Poruka: 8,115
Joks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjetiJoks je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Your Reputation Power is 21 Points

driver ako stvarno više ne prestaneš sa ovim djetinjastim kukanjem zbog negativnih bodova mogao bi dobiti još poneki...opravdano
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:57   #180 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 16
Poruka: 1,290
speki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz masespeki576 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speki576 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speki576

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
2
koliko san ja shvatija
1000 postova = 1 rep power
1000 rep = 1 rep power
1god(ili 6miseci) =1 rep power
Po tom bi onda ja trebao imati 2 rep power, a imam 4!!

Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji
speki576 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: power, rep

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114