| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep power? u Humor forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg oprosti kaj sam te spomenuo, gosp. daidza od sad cu morat trazit dozvolu za to da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) | |
| charolastra | Re: Koliko rep power? Citat:
kad već hoćeš: 90% tvojih postova je spam, pisanje jedne riječi ili stavljanje smajlića. u pojedine teme pišeš na desetke puta a ništa ne kažeš, samo da bi nabio poruke nakvačio si se na mene jer sam ti jednom dao rep- zbog tog spama i ne popuštaš, koliko god si se popravio sa postanjem toliko sad to kvariš sa tim "istjerivanjem pravde". neću te staviti na ignore, moj posao je paziti na takve i kazniti ih kad prekrše neko od pravila što ti redovito radiš pa sad vidi, nisam osvetoljubiv a usuđujem se reći ni nepravedan ali ne dam ni svakom da sere po meni. ako se želiš tako igrati, samo izvoli i da, 32
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #172 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? prva stvar u pocetku koji je bio prije pun k. jesam bezveze iz zajebancije pisao gluposti ali zadnjih dosta dugo pisem vecinom normalne postove i ne serem gluposti kao sto si rekao, 90 % kakvih postova je spam , daj ih malo citaj pa onda radi statistike i onda ak je tako slobodno skini, za prvu rep- nisam nikaj rekao svaka cast nisam bio uredu ali za ove zadnje 3 negativne nisi uredu uopce i bezobrazno si mi ih dao bez ikakvog smisla, a ako ja neko svoje misljenje dam za tebe to je misljenje a ne sranje i pljuvanje kako ti tu pricas, a kakva ja to pravila krsim niti jedno jedino, a da ne govorim kakvih sve postova se nagledam ovdije koji su 16 puta gori od mojih pa nisam vidio niti jedne jedine negativne reputacije da je dano, prema tome taj tvoj pik ne mene , ha kaj da kazem osim ak te to usrecuje, moze i u minus me dovedi ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #173 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? driveru da ti ja objasnim neke stvari...baš zbog toga što si u početku (ali taj početak je trajao mjesecima!!!!) pisao gluposti i ostale stvari e baš zbog toga te neki doživljavaju i sad kao takvog. baš zbog toga trebaš uložitti 2x više truda, da te ljudi shvate na ok način, nego da si od početka normalno pisao i ponašao. ako se sjećaš bio si i banan zbog toga s moje strane ti tvoj prijatelj (sad mu se više ne sjećam nadimka)
__________________ |
| | |
| | #174 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? da al to je bio u pocetcima pocetaka, to je bio drizzt , a i usput kaj je je ali moras priznat da ove zadnje r skinuta rep- boda koji su sve ukupno 96 bodova nije uredu kaj ih je skinuo i previse je pretjerao sa tim, po mojim postovima si mogao zakljuciti da sam se popravio i da je sve 5 a ova 96 boda su nemoralno i bez smisla skinuta i to je bilo prebezobrazno od strane daidze, nije uredu, on ak me ima na piku njegov problem nek me stavi na ignore i sve ok , a ovo bezobrazno skidanje bodova je pretjerano nepravedno ![]() e da ono kad sam bio banan to je bilo uredu i to shvacam i sve 5 al ovo sad kaj ovaj radi nije uopce uredu ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #175 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? on tebe ne može staviti na ignore jer je super mod i kao što on reče mora paziti na red ovdje kao što se nikome ne može reći kad treba dati pozitivnu a kad negativnu repu tako i je njegova volja da daje repe koje god hoće i kad god hoće. kao što i tebi niko nemože govoriti takve stvari. priča gotova OT: 19
__________________ |
| | |
| | #177 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? Citat:
![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko rep power? Your Reputation Power is 21 Points driver ako stvarno više ne prestaneš sa ovim djetinjastim kukanjem zbog negativnih bodova mogao bi dobiti još poneki...opravdano
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #180 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Koliko rep power? Citat:
![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji | |
| | |
![]() |
| Tagovi: power, rep |
« Asocijacije
|
Ono što volim »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:19.

)