| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko rep power? u Humor forumu; mislim da si krivi SS uploada speki odi u korisničku ploču, odvrti do dna tamo di prestaje pisat tko ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| :crazy Datum registracije: 27-03-08 Lokacija: Zadar Godina: 21
Poruka: 10,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? mislim da si krivi SS uploada speki odi u korisničku ploču, odvrti do dna tamo di prestaje pisat tko ti je da rep i počinje pisat kome si ti da rep. tamo piše O.T. 2
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! Zadnji Uredio Sahataba : 16-05-08 u 18:05. |
| | |
| | #183 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? on da je ocito svakih 6 miseci 1 rep power, 1000 postova 1 reppower i 1000rep 1 rep power +1 rep power pocetni nakon sto skupis 50rep ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
| | #185 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? Citat:
![]() i po bratovom profilu san racuna ![]() O.T. 2 ponavljam da ne bude besmisleni spamm ![]()
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! | |
| | |
| | #188 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko rep power? gggiga ipak je 1000 postova= 1 rep power 1000 rep = 1 rep power i sad za vrime nisan siguran, al mislim da nista nije tako jer daidza ima 32 rep power, 15+k poruka 19+k rep i o-ho-ho vrimena, samo po postovima i rep + onaj jedan osnovni on bi triba biti na 35 rep power + vrime provedeno, znaci nema neka jednostavna formula za racunanje...
__________________ I'm not a complete idiot. Some parts of me are still missing! |
| | |
![]() |
| Tagovi: power, rep |
« Asocijacije
|
Ono što volim »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.