| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? u Humor forumu; ajde, ajde Daidža- kad sam ja bio novak tu... u pol tri je bila najveća ludnica. ne danas je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #501 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,886
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? ajde, ajde Daidža- kad sam ja bio novak tu... u pol tri je bila najveća ludnica. ![]() ne danas je bilo živo mrtvilo što se tiče foruma...
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #502 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? e nekad je radila noćna smjena, nemoj me ni podsjećati ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #506 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko vam je forum zanimljiv (trenutno)?? čista desetka, navučen sam do daske i nevidim ništa oko sebe. Život kraj mene svetluca, prolazi a ja udaram po tastaturi i tražim, čitam, gledam, merkam drugarice i drugare. Sve u nadi da ću nešto novo da spoznam i otkrijem. Sad sam tu sada sam tamo i ovamo. Ovoj ližem onom ruku stišćem, ljudi pa gde tako dobrog još ima. Što je najvažnije pišem li ga pišem i nitko da me pokllopi. Svoje budalaštine pišem a ljudi se klanjaju, viću bravo tou sreću nisam još doživio da i mene neko ceni. Svaki dvor ima svoju ludu pa tako ima i croportal svoga šabana. Jedni se istiću znanjem, jedni slikama, jedni filozofiranjem a meni je životna filozofija metnuti ga ![]()
__________________ BAXTALO KERĆUNO THAJ NEVO BERŠ BUT BAX, SASTIPE, LACHIPE THAJ KUR NA NASVALIPE. (SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA MNOGO SREĆE, ZDRAVLJA, DOBROTE I NIKAD BOLESTI.) |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, koliko, trenutno, zanimljiv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:54.