| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Kviz u Humor forumu; Dakle forumaš postavlja pitanje i ponuđena tri odgovora pod a, b i c , a ovaj ispod njega mora odgovorit na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | Dakle forumaš postavlja pitanje i ponuđena tri odgovora pod a, b i c , a ovaj ispod njega mora odgovorit na to pitanje (samo napisat slovo točnog odgovora) i onda još napisat svoje pitanje novo kao šta je ovaj ispred njega. Nadam se da je sve jasno. Evo da ja krenem sa pitanjem, jedno nogometno za početak. Tko je naslikao Mona Lizu? A) Leonardo Da Vinci B) Rebrant C) Mikelandjelo
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz hahah ste skužili piše jedno nogometno za početak i kasnije sam promijenio pitanje i ostalno to pisat iznad. Čini se da nije zanimljiva tema neka modovi obrišu ako nema odaziva mislio sam da tu isfuramo kao neki kviz al eto
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz Ajd da ti ne propadne... Ja sam mislio da ti je ono zajebacia kao nogometno pitanje, a oo umjetnost, al dobro Odgovor: A Koliko godina je trajao stogodišnji rat: A: 98 B:100 C:116 MIslim da će bit bezveze kviz jer svako pitanje možeš odma u googleu provjerit, al neka ga
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz odgovor B Tko je postigao najviše golova za hrvatsku reprezentaciju A) Davor Šuker B) Robert Prosinečki C) Zvonimir Boban
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz hahah, onda je A
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz onda je očito koji je ![]() ma koji smijeh ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 26
Poruka: 96
![]() | Re: Kviz i mene je ovo vase dopisivanje nasmijalo nego bas sam htio pitat, a sta ako netko fula pitanje? das nova pitanja, a krivo si odgovorio ![]()
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kviz Ne odgovara se na to pitanje, a onaj ko je napisao to pitanje a nije točno odgovorio mora sam sebi udarit šamar, a sve to mora snimit i stavit na YouTube hehehe Pa Ive čekamo, pa ti stavi link
__________________ Drink, drink, wherever you may be, We are the drunk and disorderly, And we don't give a f*ck, and we don't give a sh*t, We're going home with the championship. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kviz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:35.