| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Lonac - poklopac! u Humor forumu; Igra...malo sam njuškao pa našao ovu igru.... Ovako ide: Prvi igrač daje neku svoju tvrdnju, teoriju, bilo š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 7,108
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Igra...malo sam njuškao pa našao ovu igru.... Ovako ide: Prvi igrač daje neku svoju tvrdnju, teoriju, bilo šta... a drugi ga pokušava uvjeriti da ima krivo itd. itd. itd. ![]() ![]() Npr. Ja: Sve je dobro što se dobro svrši! Ti: Svrši se dobro, kad se dobro SVRŠI! itd........... p.s. eto ti Bety pa poklapaj ![]() ![]() ![]()
__________________ b7owjob i5 b3tt3r th4n no job |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lonac - poklopac! ali stvar ne mora biti kruta.. tko se mača laa od mača i pogiba ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: lonac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:47.