| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Napišite kompliment osobi iznad sebe u Humor forumu; zna pravo vrijeme za udijeliti kompliment... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1042 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,491
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Moja najdraza cuging pajdašica koju jako cijenim. ps: i ono sa 10 tipova isto ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #1045 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe 2 cina: Ne cijeni me i ne misli o 10 tipica oko mene ![]() 2 datachi: vidio je cininu guzu. (jel treba povecalo da ju uočiš? )
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #1046 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 25
Poruka: 962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe ............svi ga cijenimo, iako on to još ne zna.............. ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #1047 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Napišite kompliment osobi iznad sebe Al bi joj mrknuo guzu ..................................................sa njenog afatara ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: iznad, kompliment, napis ite, osobi, sebe |
« postavi pitanje
|
plus/minus »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Napišite nešto o osobi iznad sebe | fL/.\Sh | Igre bez granica | 6623 | 21-12-08 19:13 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:03.

)

a